Pravna klinika

Naša zgodba se je začela s spletnim svetovanjem, kasneje pa nas je pot vodila še do odprtja štirih pravnih klinik, ki so naše poslanstvo pomagati ljudem še nadgradile. Namen pravnih klinik je nuditi osnovne pravne nasvete, ki ljudem osvetlijo in razjasnijo njihov pravni problem ter možne rešitve. Svoje pravne nasvete nudimo povsem anonimno in profesionalno.

Lokacije pravnih klinik

Naše pravne klinike:

MARIBOR

Od oktobra 2018 nas najdete na novi lokaciji, in sicer na naslovu Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor, dvorana Severni stolp. Čas svetovanja je vsako sredo od 18:00 – 20:00. Pravna klinika je lahko dostopna tudi invalidom.

RAVNE NA KOROŠKEM

Svetovanje poteka v društvenih prostorih nad Havano Ravne, Prežihova ulica 7, 2390 Ravne na Koroškem. Od oktobra 2018 naprej pa imamo spremenjen čas svetovanja. Svetovanje tako poteka  vsako prvo in tretjo soboto v mesecu, od 10:00 do 12:00. Pravna klinika ni dostopna invalidom, zato v primeru, da bi si želeli pravni nasvet podan od naših svetovalcev na kliniki, svetujemo da nas kontaktirate preko e-maila ali preko facebooka in dogovorili se bomo za možnost svetovanja.

ČRENŠOVCI

Od novembra 2018 nas ponovno najdete tudi na Pravni kliniki v Črenšovci, in sicer v prostorih občine, na naslovu Prekmurske čete 20, 9232 Črenšovci. Dosegljivi smo vsako prvo in tretjo soboto v mesecu, med 13:00 in 15:00. Tudi Pravna klinika v Črenšovcih ni dostopna za invalide, zato svetujemo, da nas za možnost svetovanja kontaktirate preko e-maila ali preko facebooka.

Pretekle pravne klinike

BELTINCI

V Beltincih osebnega svetovanja ne izvajamo več.